Oletko kiinnostunut kemikaalivapaasta siivouksesta?

Siivouspalvelumme on jo vuosia pyrkinyt vähentämään kemiallisten pesuaineiden käyttöä siivouksessa.


Olemme tällä halunneet suojella omaa ja työntekijöimme terveyttä. Siivooja tulee hengittäneeksi runsaasti erilaisia kemikaaleja työpäivänsä aikana jos hän työskentelee jatkuvasti niiden kanssa.

Hankkiessamme siivoustarvikkeita itse olemme luopuneet jo kauan sitten erilaisten suihkupullojen käytöstä siivouskohteissamme, koska kemikaalit päätyvät näistä pulloista suoraan hengitysilmaamme.

Joissakin kohteissa asiakkaamme haluavat itse hankkia siivoustarvikkeet ja aineet (sekin sopii oikein hyvin, suihkupulloja emme kuitenkaan aktiivisesti käytä).

Joissakin siivouskohteissa jo saapuessamme olleet suihkupullot käytämme loppuun niin, että niistä koituisi mahdollisimman vähän haittaa kenellekään.

Tämä hyödyttää myös asiakkaitamme joiden tiloja siivoamme.

Teemme asiakkaan niin halutessa ekologista ylläpitosiivousta kokonaan ilman ympäristöä kuormittavia kemikaaleja. 


Markkinoilla on runsaasti erilaisia luonnonmukaisia pesuaineita ja biohajoavia tuotteita, joita meillä on mahdollisuus käyttää.

Tähän liittyy toinen siivouspalvelumme toimintaa ohjaava periaate: Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden itse valita käytämmekö edelleen yleisiä pesuaineita vai kokonaan biohajoavia pesuaineita ja vettä.

Biohajoavuus tarkoittaa tässä yhteydessä muutaman viikon kuluessa esimerkiksi vedeksi, hiilidioksidiksi ja suoloiksi pilkkoutuvia pesuaineita.

Halutessasi voimme käyttää myös sinun valitsemaasi pesuainetta.

Kuitenkin pelkän veden ja mikrokuituliinan yhdistelmällä siivous onnistuu oikein hyvin. Liinojen valmistajat eivät yleensä suosittele pesuaineiden käyttöä mikrokuituliinojen kanssa.

Yhä enemmän suosiota on saavuttanut myös toinen ekologisen siivouksen "alalaji", aktiiviveden eli hapetetun veden avulla tehtävä puhdistus.

Varsin vastaava mahdollisuus on  puhdasveden eli suodatetun veden käyttö ylläpitosiivouksessa. Näihin palaamme myöhemmin.

Sinun saattaa olla vaikea sopeutua ajatukseen, mutta tulokset kokonaan pesuaineettomastakin viikkosiivouksesta ovat olleet erinomaisia.


Jos päädyt suosimaan kemiallisia puhdistusaineita, käytämme niitä annosteluohjeen mukaisesti. Siinäkin tapauksessa niin, että ne eivät aiheuta kuivuessaan runsaasti pesuainekertymiä.

Valinta on sinun.

Voit saada siivouksesi kemikaalivapaasti tai suosia yhä yleisesti käytettyjä pesuaineita.

Tämän lisäksi huomioimme ympäristön ja ilmaston hyvinvoinnin useilla muillakin tavoilla jollaisia tavalliset siivousyritykset eivät ole pystyneet toteuttamaan.

Pitkälti siksi, että siivousyritysten toimintatapojen todellinen muutos vaatii aivan uudenlaista ajattelua koko palvelun suhteen pelkän liikevoiton maksimoinnin sijaan.

Tämä vaikuttaa päivittäin merkittävästi muun muassa siihen miten liikumme siivouskohteesta toiseen.

Tutustu siivouspalveluihimme kotiin tai toimistoon.