Kotisiivous Tampere

Siivouspalvelu Rosani tekee vakituisia kotisiivouksia Tampereen keskusta-alueella luotettavasti jo 20 vuoden kokemuksella.

Miten saat oman kotisiivouksen?

1. Yhteydenottosi

2. Siivoustarjous sähköpostiisi

3. Saat oman kotisiivoojan


Etusi heti kun aloitat

  • Voit valita itse kuinka usein kotisi siivotaan
  • Sinä päätät mitä kodissasi siivotaan, yleisen kotisiivouksen sisällön löydät tästä
  • Saat oman vakiosiivoojan
  • Voit pitää maksutta taukoa lomien aikana, ilmoitus siivoustauostasi meille riittää

Asiakkaidemme kommentteja


"Meillä ei ole ollut mitään valittamista siivouksesta tai siivoojista ja sen joustavuudesta, vaikka meillä välillä ollaankin unohdettu itse olla paikalla. Meiltä voisikin kertoa kiitosta meidän nykyiselle siivoojalle, hyvästä työstä ja ystävällisestä palvelusta." - Carita, terveydenhuoltoon liittyvä yhdistys. Siivouspalvelumme asiakkaana 13 vuotta.

"Tilasin teiltä pari vuotta sitten muuttosiivouksen ja olin todella tyytyväinen palveluunne. Palattuani takaisin olisin kiinnostunut vakituisesta siivouksesta."  - Topi, kotisiivousasiakas.

"Tänään tuli ikkunanpesu valmiiksi. Olen tosi tyytyväinen. Välittäisitkö kiitokseni?" - Ikkunanpesuasiakas, kotisiivous.  

Mitä kotisiivous maksaa?


Teemme kotisiivouksia tuntihinnalla. Tuntihintamme löydät hinnastostamme. Luonnollisesti hinnoistamme saat myös kotitalousvähennystä verotuksessa.

Saatat olla ehtojen täyttyessä myös oikeutettu arvonlisäverottomaan kotisiivoukseen. Kerromme siitäkin mielellämme lisää.

Ota yhteys omaan siivoojaasi ⇩


Oma kotisiivoojasi on vain yhteydenoton päässä. Et sitoudu pitkiin sopimuksiin, voit muuttaa siivoustasi tarpeen mukaan.

Mitä sinä tekisit uudella vapaa-ajallasi?