Kotisiivous Tampere

Siivouspalvelu Rosani tekee vakituisia kotisiivouksia Tampereen keskusta-alueella luotettavasti jo yli 20 vuoden kokemuksella.

Miten saat oman vakituisen kotisiivouksen?

1. Yhteydenottosi

2. Siivoustarjous sähköpostiisi

3. Saat oman kotisiivoojan


Etusi heti kun aloitat


Asiakkaidemme kommentteja


"Meillä ei ole ollut mitään valittamista siivouksesta tai siivoojista ja sen joustavuudesta, vaikka meillä välillä ollaankin unohdettu itse olla paikalla. Meiltä voisikin kertoa kiitosta meidän nykyiselle siivoojalle, hyvästä työstä ja ystävällisestä palvelusta." - Carita, terveydenhuoltoon liittyvä yhdistys.

"Tilasin teiltä pari vuotta sitten muuttosiivouksen ja olin todella tyytyväinen palveluunne. Palattuani takaisin olisin kiinnostunut vakituisesta siivouksesta."  - Topi, kotisiivousasiakas.

"Tänään tuli ikkunanpesu valmiiksi. Olen tosi tyytyväinen. Välittäisitkö kiitokseni?" - Ikkunanpesuasiakas, kotisiivous.  

Mitä kotisiivous maksaa?


Teemme kotisiivouksia tuntihinnalla. Tuntihintamme löydät hinnastostamme. Luonnollisesti hinnoistamme saat myös kotitalousvähennystä verotuksessa.

Saatat olla ehtojen täyttyessä myös oikeutettu arvonlisäverottomaan kotisiivoukseen. Kerromme siitäkin mielellämme lisää.

Ota yhteys omaan siivoojaasi ⇩


Oma kotisiivoojasi on vain yhteydenoton päässä. Et sitoudu pitkiin sopimuksiin, voit muuttaa siivoustasi tarpeen mukaan.

Mitä sinä tekisit uudella vapaa-ajallasi?