Kysymyksiä ja vastauksia kotisiivouksesta

Mitä kotisiivous maksaa?

Teemme kotisiivouksia Tampereella tuntihinnalla: Katso ajantasainen hinnastomme kotisiivouksiin.

Miten otan yhteyttä siivouspalveluun? 


Mitä tapahtuu yhteydenottoni jälkeen?

Lue lisää siitä mitä tapahtuu yhteydenottosi jälkeen. Linkistä löydät myös lisätietoa kotisiivouksiin liittyvistä käytännöistämme.

Mitä minun pitäisi tietää kun otan yhteyttä kotini siivouksesta?

Kerro kuinka usein haluan siivousta ja minne. Kerro toiveistasi siivouksen sisällön suhteen. Voit myös kysyä vapaasti kaikesta mitä haluat tietää kotisiivouksestasi.

Tuleeko kotiani siivoamaan aina sama siivooja?

Saat oman vakiosiivoojan. Lukuun ottamatta loma-aikoja tai äkillisiä sairastapauksia kotiisi tulee sama siivooja. Erityisesti kotisiivouksissa kerromme mahdollisista muutoksista etukäteen. Työsuhteemme kestävät vuosia, joten muutoksia tapahtuu harvoin.

Kuinka usein siivouspalvelu Rosani laskuttaa?

Laskutusjaksomme on kuukausi. Saat laskun kun kalenterikuukauden siivouksesi ovat tiedossa ja ne on mahdollista laskuttaa. Laskun eräpäivä osuu siivousta seuraavalle kuukaudelle.

Miten toimin siivousavaimen kanssa?

Avain helpottaa siivouksen suorittamista. Jos siivoojalla ei ole avainta, jonkun on oltava aina paikalla avaamassa ovi kun siivooja tulee. Sekin on mahdollista, mutta saattaa osoittautua käytännössä hankalaksi. Avaimen luovutuksesta saat halutessasi allekirjoitetun asiakirjan.


Ota meihin yhteyttä!