Harkitse pientä ja joustavaa siivouspalvelua

Uusi asiakas soittaa minulle siivouksesta perjantai-iltapäivällä kun olen vaatekaupassa.

Kynä on totaalisesti hukassa, mutta painan asiakkaan osoitteen mieleeni, jotta löydän sopimaamme tapaamiseen seuraavalla viikolla.

Myöhemmin huomaan Hyvä siivouspalvelu-blogimme liikenteen lähteistä, että asiakas on tullut sivustolle haulla: "Pieniä siivousyrityksiä Tampereella".

Pysähdyn pidemmäksikin hetkeksi pohtimaan hakuun kirjoitettujen sanojen merkitystä. Miksi joku hakee pienempää siivousyritystä? Syy on nopeasti arvattu.

Pienemmästä siivouspalvelusta saa parempaa palvelua. Miksi on näin? Miksi pieni siivousfirma on parempi? 

1. Pieni siivouspalvelu on joustava

Suurilla siivousyrityksillä on helposti satoja, joillakin tuhansia työntekijöitä. Se johtaa sääntöihin ja byrokratiaan. Kaikki muutokset siivousten sisältöön ja aikatauluun vievät aikaa jos niitä voi tehdä ollenkaan.

Pienessä yrityksessä voit helposti puhua suoraan yrittäjän kanssa ja saada yksilöllisen sopimuksen, jota on helppo muuttaa tarpeen mukaan.

2. Iso siivousyritys nostaa hintoja surutta 10 % vuodessa - pientä kiinnostaa toimeentulo enemmän kuin tuloslaskelman viimeinen rivi

Isolla siivousyrityksellä on varaa olla välittämättä pienistä asiakkaista. Niille 100 neliön toimisto- tai kotisiivous ei merkitse mitään, uusia saa mainostamalla aktiivisesti. Hintapolitiikan tarkoitus on myydä ensin edullisesti ja sitten ottaa rahat pois kun asiakas ei halua vaihtaa uudelleen siivouspalvelua.

3. Pieni siivousyritys tuntee sinut

Kun soitat megalomaaliseen siivousliikkeeseen, siellä vastaa keskus. Joka yhdistää palveluohjaajalle, joka on lomalla. Jonka sijasta sinulle vastaa sijainen, joka miettii kuka oikein olet.

Puhumattakaan, että hän ymmärtäisi ongelmastasi yhtään mitään, koska hän on ylityöllistetty. Mikä ei tietenkään ole hänen vikansa vaan liian monimutkaisen organisaation.

Kun soitat pieneen yritykseen, siellä vastaa yleensä aina sama ihminen, joka tietää heti mistä on kysymys ja kuka olet.

4. Pienissä siivouspalveluissa on pieni työntekijävaihtuvuus

Pienemmissä siivousyrityksissä siivousyrittäjä tuntee työntekijänsä henkilökohtaisesti. Hän tietää heidän olosuhteensa ja sen millaisiin kohteisiin he sopivat.

Pienissä siivousyrityksissä työntekijät pysyvät pidempään, koska heillä on yleensä paljon enemmän vaikutusvaltaa omiin työoloihinsa. Saat todennäköisemmin vakituisen oman siivoojasi, jatkuvasti vaihtuvan työntekijän sijaan.

Kun seuraavan kerran valitset uutta siivouspalvelua, mieti kahdesti minkä kokoisesta yrityksestä haluat siivouksen.

Siivouspalvelumme tekee siivouksia kotiin ja toimistoon.

Paikallisesti Tampereelta - tamperelaisille.

Lue lisää siivouspalvelusta