Mikä on toimistosiivouksen hinta 165 neliön toimitilaan Tampereella?


Oletko tilaamassa siivouspalvelua hieman isompaan toimitilaan Tampereella?

Kiinnostaako toimistosiivouksen hinta? Siivouspalvelun hinta toimistoon vaihtelee toimitilan koosta ja käyttöasteesta riippuen.

Katso video: Mikä on toimistosiivouksen sisältö?

Jos toimistosi on todella ahkerassa käytössä ja haluat pitää sen koko ajan edustavassa kunnossa, saatat haluta siivouspalvelua kaksikin kertaa viikossa tai jopa päivittäin. Joihinkin toimistoihin paljon harvemmin tehty siivous on riittävä.

Sisältö | Pikalinkit: siivouspalvelun hinta toimistoon

Mikä vaikuttaa toimistosiivouksesi loppuhintaan?

Toimiston sosiaalitilojen määrä ja jossain määrin lattiamateriaalit vaikuttavat toimistosiivouksen hintaan. Joissakin toimistoissa lattiapinnat ovat kokolattiamattoa, toisissa laminaattia. 

Kivilattian siivous taas vaatii hieman erilaisen käsittelyn kuin linoleumilattian hoito.

Tämän lisäksi saatat haluta, että hankkimaasi toimiston siivouspalveluun sisältyy vaikkapa tiskien tiskaus. Tämäkin muuttaa toimistosiivouksen työmäärää.

Voitko vaikuttaa toimistosiivouksen sisältöön?

Pienillä vaihteluilla siivouskertojen kestossa ei ole merkittävää vaikutusta loppuhintaan. Huomioimme vuodenaikojen vaihtelut siivouspalvelumme kuukausihinnassa, tarpeen mukaan käytämme toimiston siivoukseen hieman enemmän aikaa.

Teemme toimistosiivouksen ennakkoon sovitun siivousohjelman mukaisena. Jos haluat siivousohjelmaan muutoksia myöhemmin, ne ovat täysin mahdollisia. Vähäiset muutokset siivouksen sisällössä eivät vaikuta siivouksen hintaan. Isommissa siivousta koskevissa muutoksissa saatamme tehdä uuden hintatarjouksen.

Jotta sinun on helpompi hahmottaa siivouspalvelun todellista hintaa, kerromme tämän kertaisessa hintaesimerkissämme erään toimistosiivouksen kuukausihinnan.

Katso video: Toimistosiivouksen sisältö - 3 osa-aluetta


Esimerkkitoimiston tiedot

  • Siivouskohteen sijainti: Tampere
  • Siivottava tila: Toimisto, jossa keittokomero ja 2 WC-tilaa
  • Siivottavan tilan pinta-ala: noin 165 neliömetriä

Toimistosiivouksen hintaesimerkin sisältö ja tiheys


Toimistosiivouksen hinta kuukaudessa

  • Toimistosiivouksen arvonlisäveroton hinta: 690,59 euroa kuukaudessa
  • Arvonlisäverollinen hinta: 851,33 euroa/kk

Toimistosiivouksen käytännölliset lisäpalvelut

Hankimme toimistosiivouksen asiakkaillemme Tampereella lisäpalveluna myös käsi- ja WC-paperit. Ne saapuvat paikalle toimitettuina ja suoritamme paperitäydennykset muun siivouspalvelun ohessa suoraan annostelijoihin.

Vakiosiivooja toimistoosi

Toimistossanne käy aina sama vakiosiivooja, työsuhteemme kestävät keskimäärin vuosia. Ainoana poikkeuksena ovat siivoojan lomat. Yrityksemme on sen verran pieni, että tunnet pian kaikki jotka toimistoosi koskaan tulevat siivoamaan.

Maksuttomat tauot toimistosiivouksessasi tarvittaessa

Voit pitää toimistosi siivouksessa vapaasti taukoja, esimerkiksi silloin kun toimistosi on jostain syystä kiinni. Se onnistuu yhdellä sähköpostiviestillä. Toimistosi siivoustauko on luonnollisesti maksutonta. Kun toimistosi ei ole käytössä, et maksa siivouksesta mitään.

Toimistosiivouksen välineet ja aineet

Siivoushintamme toimistoon sisältävät kaikki käyttämämme välineet ja muut tarvikkeet. Voimme myös sopimuksen mukaan käyttää jo toimistollanne olemassa olevia siivousvälineitä. Pääasia on, että saat aina joustavan omien tarpeidesi mukaista siivouspalvelua silloin kun haluat.

Haluatko sinäkin oman siivoojan toimistoosi?


Lue lisää toimistosiivouksesta