Mikä on toimistosiivouksen hinta 165 neliön toimitilaan Tampereella?


Oletko tilaamassa siivouspalvelua hieman isompaan toimitilaan Tampereella?

Kiinnostaako toimistosiivouksen hinta?  Siivouspalvelun hinta toimistoon vaihtelee toimitilan koosta ja käyttöasteesta riippuen.

Jos toimistosi on todella ahkerassa käytössä ja haluat pitää sen koko ajan edustavassa kunnossa, saatat haluta siivouspalvelua kaksikin kertaa viikossa tai jopa päivittäin. Johinkin toimistoihin paljon harvemmin tehty siivous on riittävä.

Toimiston yksilölliset piirteet vaikuttavat siivouspalvelun hintaan

Toimiston sosiaalitilojen määrä ja jossain määrin lattiamateriaalit vaikuttavat toimistosiivouksen hintaan. Joissakin toimistoissa lattiapinnat ovat kokolattiamattoa, toisissa laminaattia. Kivilattian siivous taas vaatii hieman erilaisen siivouksen kuin linoleumilattian hoito.

Tämän lisäksi saatat haluta, että hankkimaasi toimiston siivouspalveluun sisältyy vaikkapa tiskien tiskaus. Tämäkin muuttaa toimistosiivouksen työmäärää.

Voit vaikuttaa siivouspalvelun sisältöön eli siivousohjelmaan

Pienillä vaihteluilla siivouskertojen kestossa ei ole merkittävää vaikutusta loppuhintaan. Huomioimme vuodenaikojen vaihtelut siivouspalvelumme kuukausihinnassa, joskus käytämme enemmän aikaa siivoukseen kun tarve vaatii. 

Teemme toimistosiivouksen joka kerta aloittaessa sovitun siivousohjelman mukaisena. Mahdollisista muutoksista tilaamasi siivouspalvelun sisältöön voit ilmoittaa meille myöhemminkin jos siihen tulee syytä.

Jotta sinun on helpompi hahmottaa siivouspalvelun todellista hintaa, kerromme tämän kertaisessa hintaesimerkissämme erään toimistosiivouksen kuukausihinnan.

1. Esimerkkitoimiston tiedot

  • Siivouskohteen sijainti: Tampere
  • Siivottava tila: Toimisto, jossa keittokomero ja 2 WC-tilaa
  • Siivottavan tilan pinta-ala: noin 165 neliömetriä

2. Toimistosiivouksen sisältö ja tiheys


3. Siivouspalvelun hinta toimistoon

  • Toimistosiivouksen arvonlisäveroton hinta: 647,96 euroa kuukaudessa
  • Arvonlisäverollinen hinta: 803,47 euroa/kk

Hankimme toimistosiivouksen asiakkaillemme Tampereella lisäpalveluna myös käsi- ja WC-paperit. Ne saapuvat paikalle toimitettuina ja suoritamme paperitäydennykset muun siivouspalvelun ohessa suoraan annostelijoihin.

Toimistossanne käy aina sama vakiosiivooja, työsuhteemme kestävät keskimäärin vuosia. Voit pitää oman siivouspalvelusi tilauksessa vapaasti taukoja loma-aikoina lähettämällä sähköpostiviestin. Toimistosi siivoustauko on luonnollisesti maksutonta. 

Siivoushintamme toimistoon sisältävät kaikki käytettämämme välineet. Voimme myös niin sovittaessa käyttää jo toimistollanne olemassa olevia siivousvälineitä. Pääasia että saat aina joustavan omien tarpeidesi mukaista siivouspalvelua silloin kun haluat.

Haluatko sinäkin oman siivoojan toimistoosi? 
Lue lisää