Toimistosiivousta Tampereella

Siivouspalvelu Rosani toteuttaa siivouspalveluita toimistoihin Tampereen keskusta-alueella luotettavasti jo 19 vuoden kokemuksella. Tämän ovat huomanneet jo lukuisat monivuotiset asiakkaamme.

Miten asia etenee kun otat meihin yhteyttä?

1. Yhteydenottosi

2. 15 min. käynti toimistollasi

3. Vahvistettu hinta sähköpostiisi


Esimerkkihinnastomme antaa sinulle hyvän käsityksen lopullisesta siivouksen hinnasta. Tämän hinnan vahvistamme vielä lyhyellä noin 15 minuutin käynnillä toimistoosi.

Hinta on kuukausittain laskuttamamme korvaus, joka sisältää säännöllisesti toimistossanne suoritettavat työt.

Toimistosiivouksen yleisen sisällön löydät tästä tai edellä mainitun hinnastomme yhteydestä. Halutessasi voit hankkia siivouspalvelusi yhteyteen myös toimistosi arkea helpottavia lisäpalveluja.

Etusi heti kun aloitat siivouksen

     
  • Voit valita itse kuinka usein toimistosi siivotaan
  • Saat oman vakiosiivoojan
  • Voit pitää maksutta taukoa lomien aikana, joka säästää toisinaan huomattaviakin summia

Asiakkaidemme kommentteja


"Totta kai meidän tietomme voi antaa [suosittelijana]. Kauanko te oikein olettekaan täällä siivonneet? Ettekös te olleet siellä vanhassakin paikassa?" - Teuvo, rakennusalan yritys. Siivouspalvelumme asiakkaana 9 vuotta.

"Meillä ei ole ollut mitään valittamista siivouksesta tai siivoojista ja sen joustavuudesta, vaikka meillä välillä ollaankin unohdettu itse olla paikalla. Meiltä voisikin kertoa kiitosta meidän nykyiselle siivoojalle, hyvästä työstä ja ystävällisestä palvelusta." - Carita, terveydenhuoltoon liittyvä yhdistys. Siivouspalvelumme asiakkaana 7 vuotta.


Pyydä siivoustarjous ⇩


Oma vakituinen toimistosiivoojasi on vain yhteydenoton päässä. Et sitoudu pitkiin sopimuksiin, voit muuttaa siivoustasi tarpeen mukaan. Pyydä nyt nopea 15 minuutin käynti ja vahvistettu siivoushintasi.