Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia toimistosiivouksesta

Mitä toimiston siivous maksaa?

Teemme toimistosiivouksia Tampereen keskusta-alueelle kuukausihinnalla. Katso ajantasainen toimistosiivouksen hinnastomme neliömäärien mukaan.

Miten otan yhteyttä siivouspalveluun? 


Mitä tapahtuu yhteydenottoni jälkeen?

Lue lisää siitä mitä tapahtuu yhteydenottosi jälkeen. Linkistä löydät myös lisätietoa toimistosiivouksiin liittyvistä käytännöistämme.

Mitä minun pitäisi tietää kun otan yhteyttä toimistoni siivouksesta?

Kerro kuinka usein haluat siivousta ja minne. Kerro toiveistasi toimistosiivouksen sisällön suhteen. Voit myös kysyä vapaasti kaikesta mitä haluat tietää toimistosiivouksestasi.

Tuleeko toimistoani siivoamaan aina sama siivooja?

Saat oman vakiosiivoojan. Lukuun ottamatta loma-aikoja tai äkillisiä sairastapauksia toimistoosi tulee sama siivooja. Työsuhteemme kestävät vuosia, joten siivoojasi vaihtuu hyvin harvoin.

Kuinka usein minulle tulee siivouslasku?

Laskutusjaksomme on kuukausi. Saat laskun kun kalenterikuukauden siivouksesi ovat tiedossa ja ne on mahdollista laskuttaa. Laskun eräpäivä osuu siivousta seuraavalle kuukaudelle.

Miten toimin siivousavaimen kanssa?

Avain helpottaa siivouksen suorittamista. Jos siivoojalla ei ole avainta, jonkun on oltava aina paikalla avaamassa ovi kun siivooja tulee. Avaimen luovutuksesta saat halutessasi allekirjoitetun asiakirjan.


Ota meihin yhteyttä!