Päivitetty 3/2019

Onko siivouspalvelu luotettava?

"Voinko luottaa siivouspalveluunne?"


Kysymykseen olisi tietenkin helppo vastata nopeasti: "Kyllä, totta kai!"

Mutta kysymyksella haetaan todellisia vastauksia. Vastausta siihen miksi siivouspalvelunne on luotettava? Siksi kerron mistä syystä olemme luotettava siivouspalvelu. Sen jälkeen sinä teet päätöksen.

1. Siivouspalvelu Rosani on toiminut Tampereella jo kauan. 


Olemme toimineet jo vuodesta 2000 alkaen. Se tekee tätä kirjoittaessa yli 19 vuotta. Suurin osa yrityksistä ei edes pysy pystyssä niin kauan. Useat asiakkaamme ovat pysyneet mukanamme vuosikaudet.

2. Siivouspalvelu Rosani käyttää aina samoja työntekijöitä samassa siivouskohteessa


On tuskin mukavaa, että siivousfirma vaihtaa joka toinen kerta siivoojaa. Epävarmaa se on varsinkin, jos kyseessä on sinun kotisi. Jos vakiosiivoojamme on lomalla kotisiivouksesta, kysymme haluaako asiakkaamme lomittajan vai pitää taukoa. Loman jälkeen sama siivooja palaa. Työsuhteemme jatkuvat yleensä vuosia.

3. Siivouspalvelu Rosani on laillisesti rekisteröity


Ajantasaiset rekisteröintitiedot kaikista Suomessa toimivista yrityksistä löydät osoiteesta www.ytj.fi, myös Rosanin. Rekisteröinti vaikuttaa mm. kotitalousvähennyksen saantiin.

4. Siivouspalvelu Rosani on vastuuvakuuttanut toimintansa


Jos jotain rikkoutuisi siivotessamme, me korvaamme sen. 19 vuoden aikana emme ole joutuneet käyttämään vakuutustamme kertaakaan. Olemme kuitenkin rikkoneet yhden keittiön seinäkellon, patterin termostaatin ja kahvipannun. Ilmoitimme jokaisesta vahingosta asiakkaalle itse.

5. Siivouspalvelu Rosanissa asioitasi hoitavat samat ihmiset - aina


Meillä sinua ei pallotella henkilöltä toiselle. Asioit aina yrittäjän tai oman siivoojasi kanssa. Tämä käytäntö meillä on ollut vuosia.

Onko sinulla lisää kysyttävää? Ota yhteyttä.