Miten irtisanon siivouspalvelun?

Meistä tuntuu usein vaikealta lopettaa jokin pitkäaikainen käytäntö. 

Sinusta voi olla vaikeaa vaihtaa pankkia, vakuutusyhtiötä tai siivouspalvelua. Vielä vaikeampaa se on, jos tunnet yrityksestä henkilökohtaisesti jonkun ihmisen. Saatat jopa pitää tuosta henkilöstä.

Meidän kaikkien olosuhteet saattavat kuitenkin muuttua. 

Syystä tai toisesta saatamme tuntea, että emme halua jatkaa palvelun tilaamista juuri tältä yritykseltä juuri nyt. Jos haluat irtisanoa siivouspalvelusopimuksen, sen ei pitäisi olla kohtuuttoman vaikeaa.

Tarkista ennen irtisanomisilmoitusta siivoussopimuksessasi oleva irtisanomisaika. Joskus siinä saattaa olla yllätyksiä, joillakin siivousyrityksillä on todella pitkiä irtisanomisaikoja. Se merkitsee sitä, että et välttämättä pääse irti siivoussopimuksesta heti irtisanomisilmoituksen jälkeen.

Yleensä on mahdollista irtisanoa siivoussopimus sähköpostitse

Jos et halua tavata henkilökohtaisesti siivouspalvelun edustajaa, irtisano siivous sähköpostitse. Tässä tavalla annat aikaa myös toiselle osapuolelle ajatella asiaa rauhassa.

Jos et halua kertoa lopettamisen syytä, sinun ei tarvitse tehdä niin

Siivouspalveluilta poistuu asiakkaita hyvin monenlaisista syistä, eikä siivousyrittäjän (toivottavasti) pitäisi ottaa asiaa henkilökohtaisena loukkauksena. Työ on työtä.

Sinä olet viime kädessä palvelun tilaaja ja sinulla on täysi oikeus päättää milloin haluat siivouspalvelua tilata ja milloin et.

Todellinen ammattilainen ymmärtää sen kyllä.

Meidät voit irtisanoa tästä.

Emme halua kahlita asiakkaitamme palveluun, jota he eivät enää tarvitse tai halua. Se on kummankin osapuolen etu.