Koko vuoden olet tottunut siihen, että siivouspalvelusta tulee sama tuttu siivooja hoitamaan kotisi siivouksen.


Kesä on kuitenkin ovella ja juuri kuumimpana lomakautena tuttu ihminen päättääkin jäädä lomalle.

Mitä tekee siivouspalvelusi?

Siivouspalvelun johdolla on 5 vaihtoehtoa: 

 

  1. Siivouspalvelu on unohtanut siivoojan loman aivan täysin ja kukaan ei tule paikalle. Siivouspalvelu ei myöskään ilmoita mitään koko asiasta.
  2. Siivouspalvelu lähettää kesätyöntekijän, joka ei ole koskaan käynyt kodissasi, koska siivouspalvelun mielestä siivooja jäi "yllättäen" lomalle. Kukaan ei tiedä millaista jälkeä syntyy ja muistaako siivooja sulkea oven lähtiessään.
  3. Siivouspalvelusta tulee yrityksen sisällä ennakkoon sovittu työntekijä, jonka siivouspalvelu oli tietänyt jo etukäteen, mutta unohtanut ilmoittaa sinulle.
  4. Siivouspalvelu on jo hyvissä ajoin varannut siistijän, joka tekee lomatuurauksen, kotisi on hänelle tuttu. Lomittaja kuuluu myös siivouspalvelun vakiohenkilökuntaan. Tämä onnistuu, koska siivouspalvelun johto osaa organisoida työkohteensa ja työntekijänsä.
  5. Siivouspalvelu ilmoitti sinulle siivoojan loma-ajasta etukäteen ja päätit, että pidät siivouksessa kesätauon. Päätät jatkaa siivouspalvelua sitten, kun tuttu siivooja palaa. Tämä sopii siivouspalvelvelulle erinomaisesti.

Millainen on sinun siivouspalvelusi?

Lue lisää kotisiivouksistamme, teemme myös toimistosiivouksia Tampereen alueella!