Muista nämä 5 kun valitset siivouspalvelua

Oletko etsimässä siivouspalvelua? Tuntuuko se vaikealta? 

Onko siivouspalveluja yksinkertaisesti liikaa ja ne kaikki lupaavat suuria?

Miten voit välttää pahimmat karikot ja selvitä menestyksellisesti siivouspalveluiden kirjavasta viidakosta?

Kokosin sinun hyödyksesi lyhyen tarkistuslistan auttamaan siivouspalvelun valinnassa:

1. Epämääräiset siivouspalvelut

Hanki tietoa siivouspalveluista. Kysy tietoa ystäviltäsi, jotka ovat tilanneet siivouspalvelua. Kysy siivouspalvelun edustajalta suosituksia, pyydä tarvittaessa parin asiakkaan nimi ja mahdollisesti yhteystietoja. Soita heille.

2. Pitkät siivouspalvelun irtisanomisajat

Kysy voitko ensin kokeilla siivouspalvelua hetken aikaa. Tarvittaessa pyydä koeajasta tarvittaessa maininta siivoussopimukseen.

3. Avainten luovutus ilman paperia.

Aika ajoin avainten saaminen takaisin siivousfirmalta on tuottanut ongelmia. Pyydä avainten luovutuksesta allekirjoitettu lomake itsellesi. Näin kumpikin osapuoli tietää kenelle avain on annettu ja milloin.

4. Suuri työntekijävaihtuvuus siivouspalvelussa

Selvitä kuka siivouspalvelusta tulee siivoamaan ja milloin. Kysy kuinka usein työntekijä mahdollisesti vaihtuu ja miten siitä ilmoitetaan. Voit kysyä siivouspalvelulta myös yleisestä työntekijävaihtuvuudesta. 

5. Siivouspalvelun olemassaolo

Selvitä, että siivouspalvelu on todella olemassa ja ennakonperintärekisterissä. Voit tehdä haun siivousfirman nimellä yritystietojärjestelmästä eli YTJ:stä.

Jos siivousyrityksellä on työntekijöitä eikä siivousyritystä ole rekisteröity, voit joutua maksamaan työntekijämaksuja itse myöhemmin.

Menestystä siivouspalvelun valintaan!

Katso myös nämä artikkelit siivouspalvelusta