Kurkista siivoojan arkipäivään!

Avaan valottoman toimiston oven kello 18:34.

Toimisto on ollut tyhjä jo pari tuntia ja suuntaan kohti siivouskomeroa. On aika aloittaa illan työprojekti siivouksessa.

Ennen sitä kaivan repustani esiin mustan johdon, joka jakautuu kahtia viimeisen kolmasosan kohdalta. Jakautuneet johdon päät päättyvät silikonilla pehmustettuihin pienen pieniin kuulokkeisiin.

Valitsen älypuhelimen kosketusnäytöltä tietyn tällä kertaa opiskelun kohteena olevan aiheen ja työnnän kuulokkeet korvaani.

Kuulemani perusteella minulla olisi jälleen paljon keskusteltavaa tapaamieni tuttujen ja muiden kanssa. Tällä tavoin pysyn myös hyvin perillä maailman menosta.

Luen tuskin koskaan uutisia, kuulen ne kaikki työssä. Opin myös uusia asioita monista maailman maista ja toisinaan opiskelen vieraita kieliä.

Siivoustyö ja kuulokkeet yksinäisessä toimistosiivouksessa ovat hyvin yleissivistävä yhdistelmä.

Muutaman tunnin päästä toimisto on jälleen kerran siisti uuteen työpäivään. Minä puolestani olen tyytyväinen työn tulokseen ja olen jälleen oppinut uutta.

Kuukausien kuluessa hiljaisessa toimistossa kuuntelemalla saan lisäaikaa oppimiseen satoja tunteja.

Toimistoa siivotessa kuullut asiat antavat eväitä muuhunkin elämään ja parantavat aika ajoin jopa ammattitaitoa, kun kuuntelen yritystoimintaan ja asiakaspalveluun liittyviä podcasteja.

Toisinaan niistä syntyy jopa blogin aiheitakin.

Kokeile sinäkin vaikka kotitöidesi lomassa.