Mukavia nuo toisetkin siivousyrittäjät

Perjantai-iltapäivällä olen huolimaton työpuhelimeni kanssa ja siitä loppuu poikkeuksellisesti akku.

Olen saanut sinä aikana yhden puhelun siivouspalveluumme.

Minulle aiemmin tuntematon siivousyrittäjä on soittanut. Ääni on erinomaisen ystävällinen, mutta sisältö on vieläkin kiinnostavampi.

Päätän soittaa miehelle takaisin.

Hänen äänensä kuulostaa iloisen yllättyneeltä. Jos sinä olet tuo soittaja ja luet tätä, niin tämä oli kohteliaisuus. Mies kertoo olevansa aloitteleva siivousyrittäjä ja hän on kiinnostunut tietämään muutamia seikkoja lattiavahauksista. Kerron mielelläni kaiken mitä asiasta tiedän ja enemmänkin.

Keskustelu laajenee ja puhelu kestää varmaan tunnin.

Mies kehuu siivouspalvelumme sivustoa ja sen sisältämiä tietoja. Hän ei ole ensimmäinen. Siivouspalvelussamme on tapana kertoa asioista niin kuin ne ovat. Sivustolta löytyy otsikossa mainittu minunkin naama.

Puhelu osoittautuu kummallekin osapuolelle erittäin hyödylliseksi. Saatamme hyvinkin tehdä enemmän yhteistyötä joillakin alueilla tulevaisuudessa.

Jo vastaajaviestissään mies kertoo uskaltautuneensa soittamaan, koska siivouspalvelumme sivusto näyttää niin ystävälliseltä. Niinpä niin, me emme ole kasvoton Megakorporaatio Oyj. 

Uskon, että puhelummekin vastasi sivustomme antamaa kuvaa. Moni on todennut, että sähköpostiviestimmekin jatkavat samalla linjalla.

Ystävällisiä me haluammekin olla, siis ihmisiä.

Kiitos Rami. Jutellaan taas.

Ja oikein erinomaista jatkoa sinulle ja siivousyrityksellesi!