Mihin aikaan siivous tehdään?

Siivouspalveluilla on hyvin erilaisia käytäntöjä siivouksen suoritusajankohtien suhteen.


Niillä kaikilla on oma vaikutuksensa sinun arkeesi ja suunnitelmiisi.

Olet saattanut kuulla seuraavanlaisia vaihtoehtoja:

1. Siivouspalvelu lupaa tehdä siivouksen jolloinkin kello 8-17 välillä


Tällöin siivouspalvelu määrittää itse mikä ajankohta sopii sen omiin aikatauluihin. Asiakas voi tässä tapauksessa vaikuttaa jossain määrin ainoastaan siivouksen viikonpäivään. 

Asiakkaalle järjestely saattaa aiheuttaa päänvaivaa, koska siivouksen aika on suunniteltava muiden tapahtumien lomaan.

2. Siivouspalvelu tekee siivouksen tiettynä viikonpäivänä joko aamu- tai iltapäivällä johonkin aikaan


Yleensä tässä tapauksessa siivousyritys ilmoittaa summittaisen ajakohdan, esimerkiksi noin kello 11.00. Tämä vaikuttaa helpommalta järjestelyltä asiakkaan kannalta, siivousyrityksenkin pitäisi kyetä tähän.

3. Siivouspalvelu ilmoittaa täsmällisen kellonajan jolloin työ tullaan tekemään

Tämä on monessa suhteessa ongelmallinen järjestely, koska siivouspalvelun on lähes mahdotonta tietää kuinka kauan edellisessä siivouskohteessa menee.

Toinen  asiakkaan kannalta merkittävä kysymys on se, että jätetäänkö siivous kesken, koska on kiire seuraavaan kohteeseen?

Viimeinen vaihtoehto on asiakaan kannalta selkeästi huonoin, koska siivouspalvelun on mahdotonta yhdistää hyvä siivouksen laatu ja määrittää siihen kuluva aika minuutilleen. 


Tämä taas johtuu siitä, että kukaan ei tiedä mikä on kulloisenkin siivouskerran siivoustarve (eli lian määrä). Se vaihtelee luonnollisesti useista syistä.

Miten on sinun siivouspalvelusi laita? Huomaat että ratkaisusi saattaa vaikuttaa omaan elämääsi suurestikin. Kysy aikatauluista tilatessasi siivousta.

Miten siivouspalvelumme toimii siivouksen ajankohtien suhteen?

Siivouspalvelussamme pyrimme sopimaan kanssasi vakituiset siivouksen ajankohdat. Näin tiedät ne etukäteen ja osaat varautua niihin aikataulujesi mukaan mahdollisimman hyvin.

Lue lisää Rosanin toimistosiivouksista tai tutustu kotisiivouksiin!