Usein arvostamme nopeutta - toimistosiivouksen hintatiedoissakin

Oletko kirjoittanut Google-hakuun sanat "toimistosiivouksen hinta", "toimistosiivous hinnat tai "siivouspalvelun hinta"? 

Saatko tulokseksi yhä uudelleen lauseen: "Pyydä hintatarjous"?

Myönnän, se lukee tälläkin sivustolla. Erityisesti jos onnistut vielä löytämään päivittämättömän aiemman postauksen.

Olen pitkään miettinyt kuinka turhauttavaa loputon tarjouspyyntöjen lähettäminen voi sinulle olla. Me kaikki haluamme nopean vastauksen hintakyselyyn.


Vielä pidempään mietin miten ratkaista ongelmasi tässä suhteessa. Toimistotilat nimittäin vaihtelevat. Siivoustarpeet vaihtelevat ja siivoustiheydet muuttuvat.

Sitten tein tutkimusta omassa asiakaskunnassamme. Yllätyksekseni totesin, että vuosien kokemuksellamme toimistosiivousten työmäärä onkin varsin vakio.

Tämän jälkeen on mahdollista tehdä varsin pitävä arvio toimiston siivouksen hinnasta neliömäärien mukaan.

Siinä laskennassa ja arvioinnissa menikin sitten hetki.

Se kannatti, sillä nyt meillä on ilo esitellä uusi toimistosiivousten hinnastomme. Siinä siivousten hinnat esitellään neliömäärien mukaan. 


Suurempi siivottava tila aiheuttaa meille vähemmän kiinteitä kustannuksia (kuten matkat kohteeseen) joten hinnastossamme ne ovat neliöhinnaltaan edullisempia.


Mikä tärkeintä - nyt tulevilla asiakkaillamme on mahdollisuus nähdä varsin täsmällinen siivouksen hinta lähettämättä tarjouspyyntöä . 

Katso toimiston siivouksen hinnat tästä 3 sekunnissa (riippuen klikkaussormen nopeudesta), koska sinulla on varmaan muutakin tärkeää tekemistä tänään.

Oli ilo auttaa!