14 syytä tilata kotisiivous Rosanilta

Miksi siivouspalvelu Rosani on parempi vaihtoehto tilatessasi siivousta Tampereella?

Koska Rosani on positiivisesti erilainen siivouspalvelu.

14 hyvää syytä ottaa yhteyttä siivouspalvelu Rosaniin


1. Tilaat kokeneilta. Siivouspalvelu Rosani on toiminut vuodesta 2000. Ennen oman yrityksen perustamista yrittäjäpariskunnalla on vuosien kokemus siivousalalta.

2. Tuet tamperelaisuutta. Siivouspalvelu Rosani on tamperelainen yritys. Asiakkaamme ovat Tampereen talousalueelta ja tuemme hankinnoillamme paikallista yrityselämää.

3. Ostat perheyritykseltä. Siivousyritys Rosanin omistajapariskunnan opit pian tuntemaan asiallisina ihmisinä, joiden kanssa tulee hyvin toimeen.

4. Varmistut luottamuksesta. Rosani tekee siivoustarjouksen paperilla tai sähköpostilla. Näin voit aina tietää mitä sovimme.

5. Suojaudut viranomaisongelmilta. Siivouspalvelu Rosani on ennakonperintärekisterissä. On ollut aina. Et siis osta pimeää palvelua.

6. Arvostat työntekijän asemaa. Kaikille siivouspalvelu Rosanin työntekijöille tehdään terveysaseman lakisääteinen työhötulotarkastus ja säännölliset terveystarkastukset tämän jälkeen.

7. Valitset luotettavan siistijän. Siivouspalvelu Rosanissa jokainen työntekijä ja hänen olosuhteensa tunnetaan henkilökohtaisesti.

8. Valitset varmaksi todetun. Siivouspalvelu Rosani hoitaa palvelunsa ja mahdolliset virheet nopeasti. Katso yläpalkista mitä asiakaamme sanovat.

9. Valitset joustavuuden. Halutessasi voit pitää taukoa siivouksessa. Se säästää sinun rahaasi, maksat vain olennaisesta.

10. Voit valita siivousohjelmasi. Sinä päätät millaista palvelua tilaat. Siivouspalvelu Rosani karttaa turhaa byrokratiaa.

11. Saat asiat paperilla. Halutessasi saat siivoustarjouksen lisäksi kirjallisen sopimuksen. Voit itse määrittää irtisanomisajan 0-2 kuukauteen.

12. Voit halutessassi päättää, että käytämme sinun välineitäsi. Voimme myös tuoda mukanamme omat. Tilaamme halutessasi myös pölypussit imuriisi käyttäessämme sinun imuriasi.

13. Puheluusi tai sähköpostiisi vastaa sama ihminen. Sinun on tarpeetonta selittää samaa asiaa uudelleen yhä uusille yhteyshenkilöille. Säästät aikaasi ja hermojasi.

14. Suosit ympäristöä. Keskittymällä Tampereen alueelle takaamme pienet kohteiden välimatkat ja käytämme usein julkisia liikennevälineitä, Kiinnitämme huomiota ympäristöön myös pesuainevalinnoissamme.

Siksi.

Valitse tänään hyvä siivouspalvelu!