Katsot elämäsi ihmistä suoraan silmiin. 

Tiedät että hän välittää sinusta ja haluaa sinun menestyvän. Hän on kulkenut vierelläsi kauan, hän on ollut kanssasi myötä- ja vastoinkäymisissä. Olet oppinut luottamaan hänen arvioihinsa, hän sanoo ne ikävätkin asiat suoraan, koska hän pitää sinusta.

Me arvostamme sellaista ihmistä syvästi.

Parhaimmillaan siivouspalvelu voi olla kuin tuo rakas ihminen. Miten niin?

1. Hyvä siivouspalvelu haluaa sinun parastasi


Se kulkee kanssasi, se itse asiassa toivoo että menestyt. Sillä jos sinä et menesty, sekään ei menesty. Jos sinä kaadut, sekin kaatuu. Sellainen siivouspalvelu katsoo paljon pidemmälle kuin siihen, saako se myytyä sinulle tänään ikkunanpesun. Se haluaa tukea sinua ensi vuonnakin. Tuoda jatkuvasti siisteyttä ja hyvää oloa.

2. Hyvä siivouspalvelu ei etsi omaa etuaan


Parhaat kumppanuudet ovat vuorovaikutteisia, eivätkä perustu toisen osapuolen hyväksikäyttöön. Kumpikin antaa jotakin ja kumpikin hyötyy. Itse asiassa kumpikin kokee saavansa enemmän kuin on itse koskaan sijoittanut. Kahdesta tulee enemmän kuin osiensa summa. Siksi siivouspalvelu saa aikaansaamisen tunteen ja  palkkionsa, asiakas saa siistin tilan josta on ilo nauttia (ja kenties esitellä muillekin). Tilanne edistää kummankin osapuolen tyytyväisyyttä.

3. Luottamus on molemminpuolista


Jos siivouspalvelu jättää lupauksensa pitämättä, asiakas kärsii. Jos asiakas ei pidä kiinni sopimuksesta, siivouspalvelu kärsii. Kummassakaan tapauksessa suhde ei kestä pitkään. Vuosien asiakassuhde on kummankin panoksen tulosta, sille on upeaa rakentaa tulevaakin.

4. Rehellisyys on hyvän suhteen perusta


Jokainen tekee virheitä, se on väistämätöntä. Hyvä siivouspalvelu kuitenkin on valmis puhumaan niistä, selvittämään asian ja jatkamaan kohti parempaa tulevaisuutta. Asiakaskin saattaa unohtaa jotakin. Hyvässä suhteessa kumpikin joustaa jolloin kumpikin hyötyy.

Näihin arvoihin me siivouspalvelu Rosanissa olemme panostaneet jo vuosia. Näihin arvoihin perustuvat jotkin käytännöt joita olemme edistäneet jo vuosia.

Mitä nämä arvot käytännössä merkitsevät siivouspalvelumme ja asiakkaamme suhteessa? Mitä ne merkitsevät sinulle?


  • Huomioimme aikatauluissamme sinun elämäsi, annamme tilaa. Pyrimme tekemään siivouksen toivomanasi ajankohtana
  • Kun haluat pitää paussia siivouksessa tai olet lomilla, ilmoitus riittää. Se ei maksa sinulle mitään. Koska meillä kaikilla on yllättäviä ja suunniteltuja tapahtumia. Se on osa elämää
  • Ilmoitamme kaikki hintamme julkisesti - avoimuus toimii. Ei tässä mitään salaseuraa olla pitämässä
  • Meillä on tutut kasvot. Se on pienemmän yrityksen etu. Outo ihminen joka viikko on aika mahdoton ajatus luottamuksen kannalta
  • Vastaamme yhteydenottoihin niin nopeasti kuin se on mahdollista. Toisinaan saatamme olla kiinni toisaalla, mutta pyrimme järkevään yhteydenpitoon
  • Tavoitteemme ei ole pakkomyydä sinulle yhtään mitään, eikä tule ikinä olemaankaan. Sinä päätät kuinka paljon haluat siivousta ja kuinka usein. Jos haluat ehdotuksia, kerromme ne niin kuin tilanteen näemme

Me kaikki tarvitsemme toisia ihmisiä, enemmän tai vähemmän. On paljon mukavampaa rakentaa menestystämme yhdessä!