Mitä siivouspalvelussa tapahtuu yhteydenottosi jälkeen?

Kun lähetät yhteydenottopyynnön siivouspalvelu Rosaniin sähköpostilla tai suoraan sähköisellä lomakkeella, tapahtuu seuraavia asioita.

1. Viestisi saapuu sähköpostiini ja luen sen

Todennäköisin vaihtoehto on, että saan viestistäsi tiedon suoraan kännykkääni muutaman sekunnin kuluessa yhteydenotostasi. Voit käyttää sivustomme yhteydenottolomaketta tai lähettää suoraan sähköpostia.

Katso video: Mitä tapahtuu kun olet ottanut yhteyttä siivouspalveluun?

2. Heti kun on mahdollista vastaan viestiisi

Erittäin todennäköisesti vastaan 24 tunnin kuluessa. Jos minulla on jotakin kysyttävää, tiedustelen asiaa sähköpostilla. Toisinaan saatan soittaakin, mikäli yksityiskohtia on tarpeen tarkentaa enemmän.

Ehdotan viestissäni lähes varmasti käyntiä kodissasi tai toimistossasi, riippuen kumpaan halusit siivoustarjouksen. 

3. Mitä sovimme tapaamisessa ennen siivouksen aloittamista?

Vastaamme tapaamisessa kaikkiin kysymyksiisi koskien siivouspalvelua, tyhmää kysymystä ei olekaan. Mikäli olet kysynyt siivouksen hinnoittelusta tai muusta vastaavasta, johon voin vastata suoraan sähköpostilla, teen sen ilman käyntiä. 

Siivoushintamme löydät jo ennen käyntiä suoraan hinnastoistamme

Jos olet halunnut hintavahvistuksen toimistosiivouksesta, tulen aina käymään paikan päällä, mikäli mahdollista. Voit käynnilläni kertoa toiveistasi toimistosi siivouksen sisällön suhteen. Käyntini toimistolla ei vie kauan, useimmiten vain 10-15 minuuttia. Käynti ei sido sinua mihinkään. 

Kotisiivousten osalta voimme sopia ensimmäisellä käyntikerralla, mitä haluat kotisi siivoukseen sisältyvän

Katso video: Mitä siivouspalvelussa tapahtuu yhteydenottosi jälkeen?


4. Jos halusi toimistosiivousta, lähetän käyntini jälkeen sinulle haluamallasi tavalla vahvistetun siivoustarjouksen

Toimistosiivouksia teemme kuukausihinnalla ja lähetän vahvistuksen tarjoamallemme hinnalle käynnin jälkeen. Yleensä tämä tapahtuu sähköpostilla.

Vakituisen kotisiivouksen osalta hinnoittelumme perustuu kuluvaan tuntimäärään, hintaan lisätään kiinteä käyntikorvaus. Kotisiivouksen hinnat löydät kokonaisuudessaan edellä mainitusta hinnastosta. Jos haluat erillisen tilausvahvistuksen tai sopimuksen, lähetämme se käynnin jälkeen sähköpostilla.

Toimistosiivouksen osalta voit hintatarjouksen jälkeen päättää haluatko kuukausihintaisen vakituisen siivouksen. Kotisiivouksen suhteen tiedät täsmällinen hintamme jo valmiiksi.

5. Seuraavaksi sovimme sinun siivouspalvelusi aloituksen ajankohdasta ja muista yksityiskohdista

Kun olet hyväksynyt toimistosiivouksen hintavahvistuksen, sovimme aloitusajankohdan ja muut siivouksen yksityiskohdat. Sen jälkeen siivouksesi alkaa.

Kotisiivouksen aloituspäivämäärän saatamme sopia kokonaan sähköpostilla tai puhelimitse.

Niin helppoa siivouksen hankinta Tampereen keskustaan on, ota yhteyttä!