Siivousyrittäjäksi toiminimellä - tukea uusille toiminimille ja vanhoille konkareille

Oletko siivousyrittäjä tai suunnitteletko oman siivousfirman perustamista?

Tuntuuko sinusta, että oman siivousyrityksen perustaminen tai asiakkaiden saaminen on tuskallisen hankalaa? Pelkäätkö, että pelkästään siivouksen markkinointi toiminimellä maksaa aivan tolkuttomasti?

Onko Googlen etusivu jo niin täynnä siivousyrityksiä, että nielisi tuhansia euroja päästä sinne ja saada näkyvyyttä uudelle siivousyrityksellesi?

Entäpä oman toiminimen kirjanpito ja verotus, kuka nekin ehtisi hoitamaan? Mitä se maksaa?

Olen ajatellut sinua ja siivousyrityksen perustamiseen ja kannattavuuteen liittyviä huoliasi paljon viime aikoina. Suomessa on yhden käden sormilla laskettava määrä valtavan suuria siivousfirmoja, jotka sijoittavat tuhansia ja taas tuhansia euroja mainontaansa. 

Se johtaa siivousalan keskittymiseen ja välinpitämättömyyteen yksittäistä asiakasta kohtaan. Pieni siivousyritys huomioi kaikki asiakkaansa usein paljon paremmin kuin suuri siivousfirma.

Onko sinustakin aika saada enemmän näkyvyyttä pienemmille siivousyrityksille? 

On aika saada enemmän huomiota niille tunnollisille toiminimellä siivousta tekeville yrittäjille, joilla ei ole varaa sijoittaa häikäiseviin nettisivuihin. Työn jälki heillä on kuitenkin usein niin paljon parempi.

Koska meitä kiinnostaa pienempien siivousyritysten menestyminen, päätimme tehdä sinulle tarjouksen. 

Meillä on vuosikausien kokemus yrittämisestä siivousalalla ja toiminimellä siivousta tekevän ongelmat ja haasteet ovat meille hyvin tuttuja. 

Lisäksi meillä on laaja kokemus verotuksen kiemuroista erityisesti toiminimellä siivoavan näkökulmasta. Pelkästään kirjanpidossa ja verotuksessa menetyksesi saattavat olla tuhansia euroja, jos laitat rasteja vääriin ruutuihin.

Koska me haluamme, että siivousalalla on enemmän vaihtelua ja parempia paikallisia tekijöitä, tarjoamme sinulle seuraavaa.

1. Kirjapitoa toiminimellä työtä tekeville siivousyrittäjille 

Teemme kirjanpitoa siivousyrittäjille koko Suomeen. Koska haluamme tukea nimenomaan pienyrittäjyyttä, emme tarjoa palveluamme osakeyhtiömuotoisille yrityksille. Tarjoamme palveluamme vain toiminimellä yrittäville. Pieni on kaunista. 

Hintamme ovat hyvin kohtuullisia. Yleensä pienen toiminimen kuukausittainen kirjanpito maksaa meillä vain 50-100 euroa. Siihen hintaan sinun ei tarvitse huolehtia arvonlisäverojen ilmoittamisesta eikä mistään muustakaan näpyttelystä kirjanpito-ohjelmiin tai laskutusohjelmiin.

2. Haluatko saada uusia asiakkaita siivoukseen toiminimelläsi?

Kun teetät kirjanpitosi meillä, saat maksuttoman esittelysivun tällä "hyvä siivouspalvelu"- sivustollamme. Esittelysivusi on Googlelle optimoitu sinun toiminta-alueellasi, näin saat mahdollisimman suuren todennäköisyyden päästä suoraan etusivulle, ilman tuhansien eurojen sijoituksia. 

Sinun tarvitsee vai kertoa meille seuraavia tietoja

  • Mikä on yrityksesi toiminta-alue?
  • Millä hinnalla teet siivouspalvelua?
  • Millaista siivouspalvelua teet?

Tämän lisäksi voimme sopia muustakin sisällöstä. Oma sivusi on juuri sinun mukaasi räätälöity. 

Esittelysivusi on toiminnassa niin kauan kuin olet kirjanpidon asiakkaanamme. Jos ostat meiltä kirjoituspalvelua tai muuta ns. sisällön tuotantoa sivuillesi, maksat vain siitä mitä haluat toteuttaa.

Jos tästä saatava hyöty vielä mietityttää, voin kertoa että olemme olleet jo vuosikausia Googlen etusivulla meille tärkeillä hakusanoilla. Koko tämä kokemus on käytössäsi, kun sinulla on toiminimi ja kirjanpitopalvelumme.

3. Apua siivousyrityksen perustamiseeen ja hoitamiseen

Edellä mainittujen lisäksi jaamme sinulle kaiken kokemuksemme ja tietomme näistäkin aiheista

Tämän lisäksi annamme tukea paljon muussakin. 

Tätä kirjoittaessa tsemppaamme jo kahdeksaa siivouspalvelua eteenpäin, muiden yrittäjien lisäksi. Teemme luonnollisesti yhteistyötä siivouksen tiimoilta lukuisien muiden yritystenkin kanssa. 

Tule sinäkin mukaan.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!