Lähetät sähköpostin löytämääsi siivouspalveluun, mutta kukaan ei vastaa päiväkausiin (noin yleisesti ottaen, me vastaamme aina).


Soitat siivouspalveluun, mutta sinulle myydään "ei-oota".

Monet siivouspalvelut ovat erikoistuneet tietyn tyyppisiin siivouksiin ja niin olemme mekin.

Säästääksemme sinun ja meidän aikaamme kerron nyt millaisia siivouksia me teemme. Lisäksi kerron mitä me sen sijaan teemme.

Älä ota yhteyttä jos haluat seuraavanlaisia siivouspalveluita:


  1. Ravintolan siivoukset aamuyöllä kello 04.00. Emme tee yösiivouksia. Tampereelta löytyy kyllä siivousfirmoja jotka tekevät näitäkin
  2. Suuret koulujen siivoukset. Koulutilojen siivoukset ovat yleensä valtavan isoja, meillä ei ole resursseja siihen, Valitan.
  3. Jättimarkettien siivoukset. Aikanaan teimme vuosia vakituista siivousta lähikaupassa (kunnes koko kauppias lopetti). Suurmarkettien siivoukset menevät kuitenkin yli meidän kapasiteettimme.
  4. Rakennusiivoukset. Emme tee rakennustyömaiden loppusiivouksia. Niissä on yleensä äärimmäisen kireät aikataulut, ja rakennuttajat eivä ole halukkaita maksamaan hyvästä siivouksesta.
  5. Kalmasiivoukset. Tämä tarkoittaa siivouksia joissa asunto tai talo siivotaan vainajan jäljiltä. Siinä vaaditaan erikoisosaamista, johon emme ole halunneet lähteä.
  6. Siivoukset Tampereen ulkopuolella. Toimialueemme on Tampere.
  7. Kertasiivoukset. Olemme luopuneet kertaluonteisista muuttosiivouksista, suursiivouksista, remonttisiivouksista, ikkunapesuista ja lattian vahauksista. Näitä kylläkin teemme vakituisille asiakkaillemme.

Millaisia siivouspalveluita meiltä saa?


  1. Säännölliset kotisiivoukset. Tampereen keskusta-alueella tai sen välittömässä läheisyydessä. Tämä edellyttää että teemme toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen kodin siivouksesta. Siihen voidaan liittää tarpeen mukaan esimerkiksi ikkunanpesuja.
  2. Säännölliset toimistosiivoukset. Teemme jatkuvalla sopimuksella toimistojen siivouksia Tampereen alueella. Siivoukset voivat tapahtua vaikka kerran kuussa tai harvemminkin, kunhan ne ovat toistuvia. Vakituisille asiakkaillemme teeemme myös lattian vahauksia, ikkunanpesuja ja muita kertasiivouksia.

Toivon mukaan tämä auttaa sinua ratkaisemaan olemmeko me etsimäsi siivousyritys vai kannattaako jatkaa etsintää. Tervetuloa asiakkaaksi koti- tai toimistosiivoukseen!

Aurinkoista päivää!