Haluatko päivittyvän sivuston joka tuo sinulle asiakkaita?

Onko sinulla pieni tai keskisuuri yritys? Kaipaatko jatkuvasti päivittyvää sisältöä sivustollesi josta Googlekin pitää?


Nyt se on mahdollista.

Tämä sivusto on ollut toiminnassa jo vuodesta 2012 ja kävijöitä on tätä kirjoittaessa jo yli 100 000. Jatkuvasti päivittyvällä sivustollamme on tälläkin hetkellä tuhansia kuukausittaisia kävijöitä. Monista tulee vakituisia asiakkaitamme.

Sinäkin voit saada samanlaisen sivuston ja uusia asiakkaita.


Google huomaa uudet jatkuvasti päivittyvät sivustot ja blogit yleensä 3-6 kuukauden kuluessa ja mikä parasta, ne päihittävät passiiviset muuttumattomat kotisivut mennen tullen.

Tuo helposti esiin pienyrityksesi

  • Tuotteet 
  • Suositukset
  • Lisäpalvelut
  • Edut, hyödyt ja tarjoukset

Vaikka päätoimialamme on edelleen siivous, olen kirjoittanut blogia jo vuosikausia. Voin kirjoittaa sellaista edullisesti sinullekin. Tämä blogi on ollut pääasiallinen asiakaslähteemme jo vuosia ja sinä voit päästä samaan tulokseen.

Voit itse päättää kuinka usein haluat sivujesi päivittyvän, maksat vain siitä mitä tilaat.

Sinä kerrot minkä tyyppistä sisältöä kulloinkin toivot ja kirjoitan lyhyitä postauksia yrityksestäsi sinun sivuillesi. Voit itse vapaasti muuttaa tai poistaa artikkeleita. Voit myös tilata artikkeleita niin usein tai harvoin kuin haluat. Lisäksi saat tueksesi koko vuosien kokemuksemme Googlesta ja internetistä.

Meillä on lisenssi ammattimaiseen kuvapalveluun tai voit toimittaa meille omat kuvasi, joten sekään ei ole ongelma. Voin luoda lyhyessä ajassa tämän kaltaisen sivuston tai voin kirjoittaa sinun sivuillesi.

Mitä yksi blogipostaus sinulle maksaa?


Tyypillisen lyhyen blogipostauksen hinta yhdellä kuvalla on 57,00 euroa + alv 24 %.

Esimerkkejä lyhyistä suosituista postauksista sivustoltamme


Luonnollisesti sinun postauksesi eivät kerro siivouksesta vaan sinun tuotteestasi tai palvelustasi. Jokainen uusi postaus luo uuden linkin Googleen, joten mitä enemmän sivuja julkaiset, sitä enemmän sinulla on "portteja" sivustollesi.

Haluatko sinäkin uusia asiakkaita? Ota yhteyttä nyt.