Miten voin tilata siivousta Tampereelle vaikka en asu siellä?

Jos asut Tampereen ulkopuolella, mutta haluat tilata kotisiivousta Tampereen keskusta-alueelle, se on mahdollista.

Voit hankkia kotisiivousta esimerkiksi Tampereella asuvalle sukulaisellesi. 

Voit myös maksaa siivouslaskut ja vähentää ne kotitalousvähennyksen kautta omassa verotuksessasi, jos siivouspalvelua tehdään ikääntyneille vanhemmillesi. Kotisiivouksen hinnastostamme löydät tuntihinnat siivoukselle Tampereen keskusta-alueella.

Jotkut valituiset asiakkaamme muuttavat toiselle paikkakunnalle ja haluavat siivousta entiseen asuntoonsa. Teemme siivousta myös tämän tyyppisissä tilanteissa, katso hintaesimerkkejä toteuttamistamme muuttosiivouksista.

Miten saat siivouslaskun toiselle paikkakunnalle?

Laskun voimme tarvittaessa lähettää siivouksen tilaajan osoitteeseen muualle kuin varsinaiseen siivouskohteeseen. Tällaisissa tapauksissa varmistamme siivouksen tilaajan henkilöllisyyden tavalla tai toisella. 

Voit saada siivouslaskusi myös sähköpostiin, jolloin siivouksen tilaaja ja maksaja saattavat asua aivan eri puolella Suomea (tai maailmaa) kuin siivouskohde.

Kauttamme voit näin ollen tilata siivouspalvelua Tampereelle, vaikka asuisit Helsingissä tai muualla Suomessa. 

Miten tilaat siivousta?

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, mutta varmimmin tavoitat meidät sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Varatessasi aikaa omalle siivoukselle ole ajoissa liikenteessä, varsinkin kevätaikaan jotkin ajankohdat saattavat olla hyvin varattuja. Mahdollisuutemme toteuttaa kertaluonteisia siivouksia on rajallinen, löydät tiedon tämän hetkisestä tilanteestamme yhteystietosivultamme.