Miksi naapurisi otti siivouspalvelunsa Rosanilta?

Miksi siivouspalvelu Rosanilla on vuosikausien asiakassuhteita?

Miksi meidät valittiin kotisiivoukseen alun perin? Mikä sen oikeasti ratkaisi? Nyt kerromme useita niistä syistä, joiden vuoksi olemme vuosien kuluessa olleet monen tamperelaisen valinta siivouspalveluksi. 

1. Asiakkaamme sai hyvää siivouspalvelua aiemmin

Olemme toimineet Tampereella niin kauan, että asiakkaidemme halutessa jälleen turvallista siivouspalvelua, he palaavat tilaamaan sitä meiltä. Yli 20 vuoden toimintamme aikana meihin on opittu luottamaan ja se on tuonut mukavaan mukavia ja pitkiä asiakassuhteita. 

2. Siivouspalvelumme vastaa nopeasti yhteydenottoihin

Vastaamme sähköpostitse tai lomakkeella tehtyyn yhteydenottoon lähes varmasti samana päivänä. Yleensä vastaamme muutaman tunnin sisällä. Googlen mielestä vastaamme yleensä muutamassa minuutissa, mutta se lienee hieman liioiteltua.

3. Kerromme rehellisesti asiakaskokemuksistamme

Kerromme aika ajoin myös siivouksessa tekemistämme mokista. Täydellistä siivouspalvelua ei oikeasti ole, on vain niitä jotka yrittävät oppia virheistään ja niitä jotka eivät koskaan myönnä mokanneensa. 

Vuosien aikana kaikenlaista on sattunut ja tapahtunut. Onneksi meillä on myös toiminnallemme vastuuvakuutus. Tosin sitä ei ole koskaan tarvinnut käyttää, kaikki vahingot ovat onneksi jääneet sen verran pieniksi.

4. Siivoushintamme ovat esillä selkeästi

Pidämme hinnastolle myös mahdollisimman yksinkertaisina, tarkoituksenamme ei koskaan ole ollut asiakkaan hämääminen tai harhaan johtaminen. Vaikka useilla siivouspalveluilla on monimutkaisia hinnoittelumalleja, olemme käytännössä todenneet, että yksinkertainen hinnoittelu on kummankin osapuolen etu.

5. Hakukone pitää siivouspalvelumme sivustosta

Maailman suosituin hakukone, se iso G, arvostaa informatiivista otettamme. Löydymme helposti internetistä ja sivustomme saa ympäri Suomea tuhansia lukijoita kuukausittain. 

Kiitos teille lukijat, kaikista antamistanne positiivisista palautteista koskien sivustollamme olevia artikkeleita. Jotkut ovat säästäneet jopa merkittäviä summia rahaa luettuaan siivoukseen liittyviä juttujamme kotitalousvähennyksestä ja verotuksesta.

6. Siivouspalvelu Rosani on perheyritys

Me emme ole kasvoton korporaatio tai valtakunnallinen siivousfirma, jossa vastaa aina eri ihminen. Pienempänä siivousyrityksenä me pystymme olemaan joustavampia ja tiedämme henkilökohtaisesti jokaisen asiakkaamme olosuhteet. 

7. Meiltä asiakkaamme saa vakiosiivoojan

Tuttu siivooja luo turvallisuutta. Valitettavan usein tällä alalla työntekijävaihtuvuus on suurta. Se luonnollisesti saattaa luoda turvallisuusongelmia ja vaikuttaa jossain määrin siivouspalvelun sisältöön ja laatuun. 

Iloksemme meidän porukkamme on siivonnut jo vuosia. Keskimäärin työsuhteemmekin kestävät vuosikausia. Moni asiakkaamme on vaihtanut osoitettaankin, mutta tuttu siivooja on jatkanut uudessakin paikassa.

Sen vuoksi meidät on valittu. Sen vuoksi luoksemme saatetaan palata vuosienkin jälkeen.

Lue lisää kotisiivouksistamme Tampereella tai tutustu toimistosiivouksiimme.

Katso myös