Haluatko siivouslaskun internetiin e-laskuna?

Olemme tarjonneet asiakkaillemme mahdollisuuden saada laskunsa sähköisesti jo kauan.

Voit saada siivouslaskusi sähköisesti 3 tavalla

  1. E-lasku. Toimistosiivousta tilaavat yritysasiakkaamme voivat saada siivouslaskunsa suoraan e-laskuna pankkiverkkoon. 
  2. Lasku sähköpostiin. Kaikki asiakkaamme voivat saada siivouslaskun sähköpostiinsa. Saat sähköpostiisi ilmoituksen saapuneesta laskusta. Ilmoituksessa on linkki, josta voit noutaa laskun pdf-tiedostona (edellyttää Adobe Readeriä jonka voit ladata ilmaiseksi netistä). Tämän jälkeen voit halutessasi tulostaa laskun tai tallettaa sen tietokoneellesi tai muistitikulle. Ilmoitus säilyy myös sähköpostissasi, ellet poista sitä. Sähköpostilaskuun tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.
  3. Lasku verkkolaskutilille. Jos käytät erillistä verkkolaskutiliä, voit yleensä myös vastaanottaa verkkolaskuja sinne. Tällöin ilmoitat meille verkkolaskuosoitteesi ja -operaattorisi.

Pankkiin lähetettävistä verkkolaskuista voit saada erikseen ilmoituksen tulleesta siivouslaskustasi. Voit asettaa laskun myös kokonaan automaattiseen maksatukseen, jolloin sinun ei tarvitse edes hyväksyä maksua erikseen. 

Jos haluat verkkolaskusi e-laskuna pankkisi järjestelmään, tarvitsemme seuraavia tietoja:

  • Pankkisi e-laskutilin numeron. Tämä on FI-alkuinen numerosarja, joka on sama kuin käyttämäsi tilinumero, esim. FI120000034567890. Viralliselta nimeltään IBAN-tilinumero.
  • Pankkisi tunnistekoodin. Virallisemmalta nimeltään BIC-koodi. Joitakin esimerkkejä koodeista: OKOYFIHH (Osuuspankki, OP), NDEAFIHH (Nordea) tai vaikkapa AABAFI22 (Ålandsbanken).

Nämä tiedot saatuamme voimme lähettää laskusi suoraan verkkopankkiisi.

Voit valita edellä mainituista tavoista sinulle sopivimman tavan vastaanottaa laskusi sähköisesti.

Luonnollisesti halutessasi voit saada myös perinteisen paperilaskun postin kautta.

Lue lisää siivouksesta