Näin siivousfirma mokasi - mitä sitten tapahtui?

Antaaksemme todenmukaisen kuvan siivouspalvelustamme kerromme nyt virheistämme.  

Kerromme myös mitä teimme siivouspalvelussamme mokien jälkeen. Näin saat selkeämmän käsityksen toiminnastamme poikkeustilanteissa.

1. "Mielestämme tilojamme ei ole siivottu kuukauteen."  

Asiakkaan sähköposti piti paikkansa. Siivouskohde on kerran kuukaudessa tehtävä ja jäädessään lomalle siivooja ilmoitti, mitkä kohteet olisi tehtävä loman aikana. En tarkistanut listaa ja teimme vain ilmoitetut siivouspaikat. Väliin jääneen siivouksen teimme heti, lisäksi asiakas sai hyvityksen seuraavalla laskulla. Yritys on asiakkaanamme edelleen.

2. "Siivoushintaamme on korotettu reilusti yli 30 prosenttia, en hyväksy korotusta."

Asiakas oli oikeassa. Kyseessä piti olla inflaatiokorotus. Olin laskenut siivouspalvelun hintamuutoksen väärin tämän asiakkaan kohdalla, enkä huomannut virhettä. Korjasin toimistosiivouksen laskutuksen välittömästi oikeaksi. Yritys on asiakkaamme edelleen.


3. "Minulle on lähetetty huomautus siivouslaskusta, jonka olen maksanut." 

Totta, näin oli tapahtunut.

Olin poistanut virheellisen siivouslaskun aiemmin laskutusohjelmastamme, mutta jostain syystä lasku oli lähtenyt kuitenkin. Syytä en osaa sanoa tänäkään päivänä. Meidän mokamme joka tapauksessa. Olin todella pahoillani tilanteesta. Muistin asiakasta kukkalähetyksellä vielä myöhemmin. Asiakas tilaa meiltä edelleen siivousta vakituisesti.

Lue lisää siivouspalvelustamme