Päivitetty 3/2019

Siivouspalvelua hoidetaan myös talvisessä metsässä

On lauantai iltapäivä, kello on 13:10.


Siivouspalveluumme otetaan yhteyttä. Muutamia minuutteja myöhemmin siivousyrittäjä lukee tulleen viestin. Heti otsikosta selviää, että kyseessä on uusi yhteydenotto.

Olen juuri matkalla muutaman ystäväni seurassa talviselle laavulle jossain Oriveden suunnalla ja päätän soittaa yhteydenottoa pyytäneelle asiakkaalle heti kun olemme saapuneet perille.

Nuotion ääressä laavulla on muuten erinomaista viettää aikaansa jopa talvella.

Kun soitan, niin asiakas kertoo olevansa yllättynyt näin nopeasta vastauksesta.


Olin itse asiassa päättänyt muutamaan päivää aiemmin, että seuraavalle uudelle asiakkaalle, joka ottaa yhteyttä sähköpostilla, soitan mahdollisimman pian. Olin nimittäin tullut siihen tulokseen, että se on parempaa palvelua.

Olen oikeassa.

Sovin keskustelun kuluessa kuka asiakkaalle tulee siivoamaan, mitä siivous maksaa ja minä viikonpäivänä kotisiivous tapahtuu.


Jossain vaiheessa asiakas kiittelee Hyvä siivouspalvelu - sivustoamme tämän jutun otsikon mukaisesti.

Hän kertoo myös erinomaisen idean jutunaiheeksi ja kiitän vilpittömästi häntä hyvästä ideasta. Jonakin hetkenä julkaisen hänen ajatuksensa perusteella itse asiassa pienen sarjan artikkeleita, pidetään aihe kuitenkin vielä hetki salaisena.

Tuon asiakkaan puhelu lämmittää pitkään. 


Erityisesti, koska se kertoo että olemme onnistuneet kertomaan siivouspalvelumme toiminnasta avoimesti ja tavalla joka kiinnostaa lukijoitamme.

Yhteydenotot ovat edelleen tervetulleita, ne auttavat meitä kehittämään siivouspalveluamme ja viestintäämme  yhä parempaan suuntaan.

Kiitos paljon mukavista vinkeistä ja tervetuloa siivouspalvelumme asiakkaaksi.


P.S. Voit ottaa yhteyttä samaiseen siivouspalveluun tästä.