Päivitetty viimeksi 3/2019

Siivousblogimme on saavuttanut valtavan suosion - kiitos!

Kun aloitimme siivouspalveluaiheisen blogimme huhtikuussa 2012, en vakavasti uskonut, että  sivustomme aihepiiri saisi kovin laajaa lukijakuntaa.


Siivouspalvelut sinänsä on aihe, joka tuskin on trendikäs tai jonka ensimmäisenä uskoisi saavuttavan kovin suurta kiinnostusta.

Joka tapauksessa päätimme pienessä tamperelaisessa siivousyrityksessämme kertoa enemmän. 


Kertoa siivouspalveluiden toiminnasta, siivouspalveluiden toimintatavoista ja hinnoittelusta. Päätimme tehdä niin avoimemmin, halusimme kertoa niistä asioista, jotka oikeasti kiinnostaisivat siivouspalvelua tilaavia ihmisiä.

Aloimme kuunnella tarkemmin asiakkaitamme, luimme keskustelupalstoilta siivouksesta ja selasimme läpi netin lehtiartikkeleita aiheesta. Niin teemme edelleen.


Pohdimme mikä ihmisiä siivouspalveluiden tilaamisessa huolestuttaa, mitä he haluaisivat tehtävän paremmin. Aiheita tämän kapean alueen sisältä löytyi aina vaan lisää. Siksi tulemme julkaisemaan yhä uusia vastauksia, yhä uusiin asiakkaiden ja siivousta tilaavien ihmisten kysymyksiin.

Ilmeisesti tälle sivustolle oli todellista tarvetta.

Aloittaessamme huhtikuussa 2012 tällä sivustolla oli 84 sivunkatselua, toukokuussa 709. Kesäksi sivusto hiljeni hieman, kesäkuussa 355 ja heinäkuussa 544 sivunlatausta.

Elokuussa kiinnostus sivustoamme kohtaan kasvoi jälleen ja nousi lukemaan 859, syyskuussa se oli 1403, lokakuussa jo 2315 ja nyt marraskuussa 2012 rikomme lokakuun ennätyslukeman kirkkaasti.

[Päivitys: vuonna 2019 sivustolla on ollut sen toiminta-aikana jo kymmeniä tuhansia käyntejä ja kokonaismäärä sivun latauksissa lienee jotakin 200 000!]

Kiitos suuresta kiinnostuksestasi hyvä lukija!


Pyrimme kirjoittamaan edelleen sinua hyödyttäviä artikkeleita ja sen lisäksi parantamaan siivouspalvelumme laatua entisestään.

Tervetuloa asiakkaaksi ja lukemaan siivousaiheisia juttuja!

Erinomaisen hyvää vuodenjatkoa!