Blogi antaa siivouspalvelulle kasvot

Jos alat etsiä siivousaiheisia sivustoja joissa oikeasti on jotakin elämää, jää määrä hyvin pieneksi.


Syitä on varmasti lukuisia eikä tämän jutun aihe ole niitä käsitelläkään.

Miksi siivouspalvelua pitävän pariskunta (tai se rumempi osapuoli) kirjoittaa blogia?

1. Kirjoittaminen on mielenkiintoista.


Kirjoittaminen on aina kiinnostanut minua. Olen kirjoittanut tonneittain kirjeitä, käsin.

Lisäksi kirjoitan työssäni ja vapaa-ajallani erilaisia asiakirjoja. Kirjoitan internetiin muuallekin ja olen lähettänyt yhden jos toisenkin postikortin mummolleni.

Koska se on kivaa.

2. Siivousblogin kirjoittaminen tuo minut lähemmäksi mahdollista asiakasta.


Jos luet tätä siivousblogia lävitse, huomaat varsin nopeasti, että sitä kirjoittaa ihminen eikä mikään valtava kasvoton korporaatio.

Se onkin suurien siivousfirmojen heikkous. Ei Suomen laajuinen siivouspalvelu voi kirjoittaa metsäretkestään. Ei sellaista tapahdu eikä valtakunnallinen siivousyritys ala sellaista tekstiä tuottamaan. Valtakunnallinen siivouspalvelu on kasvoton byrokratiamuodostelma.

3. Siivousblogin kirjoittaminen tuo asiakkaita hyvin edullisesti.


En paljasta yhteydenottojen määrää, mutta kerron sen verran, että tämän blogin pitäminen ei maksa minulle senttiäkään. Se kylläkin maksaa hieman aikaa ja mielikuvitusta, mutta niistä ei ole toistaiseksi ollut pulaa.

4. Siivousblogi antaa mahdollisuuden kertoa ajankohtaisista asioista nopeasti.


Minun ei tarvitse ottaa yhteyttä mainostoimistoon tai johonkin muuhun tahoon päivittääkseni tätä sivua ja kertoakseni joistakin muutoksista toimintatavassamme, siivousasioisssa, hinnoissa tai missään muussakaan seikassa, josta haluan kertoa hieman vapaamielisemmin.

Uhraan vain parikymmentä minuuuttia aikaa ja se on heti kenen tahansa nähtävillä. Helppoa ja nopeaa. Kiitos siivousblogin.

Haluatko lukea enemmän siivouspalveluistamme Tampereella?