Siivoatko ennen siivoojan tuloa?

Pitääkö ennen siivoojan tuloa siivota?

Tuntuuko sinusta siltä, että kotisi on liian sotkuinen, jotta sinne voi tulla kukaan - edes siivooja?

Mieti hetki, miksi haluat siivoojan kotiisi. Haluat mahdollisesti saada aikaa itsellesi tai muille tärkeille toimillesi. Ehkäpä elät kiireistä arkea ja haluat että aikaa jää muuhunkin.

Johdonmukaisesti ajatellen tilaat kotiisi siivoojan, jotta sinulla on enemmän aikaa. Jos siivoat ensin itse ennens siivoojan tuloa, toteutuuko tämä pohjimmainen ajatus?

Ota sen sijaan hetki rennommin ja nauti. 

Siivoustyöntekijä näkee kaiken aikaa siivottavia kohteita - onhan se hänen työnsä. Siivooja ei ole tulossa arvioimaan sinua ihmisenä siivoustaipumustesi tai kotini järjestyksen perusteella. Lukemattomia erilaisia koteja nähneenä voin vakuuttaa sinulle, että jos kiinnitän huomiota jonkun kotiin itsessään, se on aina positiivista huomiota.

Jokainen meistä elää omalla tavallaan, mutta olemme kuitenkin niin paljon samanlaisia. Kaikilla on omalla tavallaan mukava koti, joka sopii itselle. Siivooja tulee paikalle vain säästääkseen sinun aikaasi.

Saatat kuitenkin nähdä hyödylliseksi auttaa siivoojan työtä järjestämällä kotiasi hieman, kenties helpottamalla siivoojan kulkua kodissasi. 

Tämäkään ei ole välttämätöntä, hyvä siivooja siirtää pieniä kalusteita siivotessaan, mikäli se on järkevää ja toivot niin.

Voit myös keskustella siivoojan kanssa siitä, mikä olisi hyvä toimintatapa, sellainen, joka sopii sinun tarpeisiisi. Sinä nimittäin olet asiakas ja työn tilaaja. Sinun ei tarvitse maksaa sellaisesta mitä et halua tällä kertaa tehtävän.

Jolloinkin saatat haluta siivota osan kodistasi itse ja jättää muut tehtävät siivoojan huoleksi. Silloin kannattaa sopia siivoojan kanssa, mitä kuuluu hänen toimenkuvaansa.

Nauti huolettomasta siivouspalvelusta!

Nämä saattavat myös kiinnostaa: